Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ναυτιλιακές Σπουδές στην Βουλγαρία

Η ΑΕΝ Βουλγαρίας προσφέρει εκπαίδευση και υψηλού επιπέδου κατάρτιση στους σπουδαστές των Ναυτιλιακών κλάδων. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στους κόλπους της προσφέρει πολλά υποσχόμενες εργασιακές και ακαδημαϊκές προοπτικές στο σώμα των Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού διεθνώς.

Οι σπουδές περιλαμβάνουν 8 εξάμηνα θεωρητικής κατάρτισης (κατά το ακαδημαϊκό έτος) και συνολικά 12 μήνες θαλάσσιας πρακτικής. Οι πρακτική εξάσκηση γίνεται όταν το επιθυμεί ο φοιτητής καθότι το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας της Βουλγαρίας ακολουθεί τα πρότυπα του IMO.

Η ΑΕΝ Βάρνας διαθέτει ιδιόκτητα πλοία για την περάτωση της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών της, χωρίς οι ίδιοι να υποβάλλονται στο δαιδαλώδες έργο αναζήτησης ναυτιλιακής εταιρείας για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους.  Αυτό είναι και το απόλυτο προβάδισμά μας σε σχέση με τις Ελληνικές ΑΕΝ, των οποίων οι σπουδαστές προσπαθούν να αναζητήσουν πρακτική άσκηση πολλές φορές δίχως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η ναυτολόγηση των σπουδαστών είναι απαραίτητη, αλλά και έργο δύσκολο παράλληλα. Με αυτόν τον τρόπο εμείς διασφαλίζουμε την ανεμπόδιστη συνέχιση του ακαδημαϊκού έργου των φοιτητών μας χωρίς να επιφορτίζονται οι ίδιοι με επιπρόσθετες δυσκολίες.

Η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, διαθέτει αίθουσες ναυτικής τέχνης, προσομοιωτή γέφυρας πέμπτης γενιάς DNVGL, GMDSS προσομοιωτή, προσομοιωτές μηχανοστασίου με πίνακα ελέγχουν πραγματικών διαστάσεων. Διαθέτει επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις, γήπεδα τένις, βόλεϊ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου κ.ά.

Τα πτυχία των αποφοίτων Γ’ πλοιάρχων και Γ’ μηχανικών είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα μέσω του I.M.O. (International Maritime Organization) αλλά και στην Ελλάδα μέσω του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Το πτυχίο της ΑΕΝ-Βουλγαρίας είναι ισάξιο με τα πτυχία από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ελλάδας. Τα πτυχία των φοιτητών της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας κατατίθενται στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ελλάδα και εκδίδεται άμεσα άδεια Γ’ πλοιάρχου ή Γ’ μηχανικού από το Υ.Ε.Ν.

Το πτυχίο της σχολής δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ακαδημία της Βάρνας για άλλα 2 χρόνια για το πτυχίο Β’ πλοιάρχου – μηχανικού και άλλα 2 χρόνια για το πτυχίο Α’ πλοιάρχου – μηχανικού. Σε αντίθεση με τις Ελληνικές Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η 24μήνη προϋπηρεσία θαλάσσης και η μετέπειτα εξάμηνη φοίτηση στο ΚΕΣΕΝ, όπως ισχύει για τους αποφοίτους από τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ελλάδας. Αυτό ισχύει διότι η Ακαδημία της Βουλγαρίας είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ και οι απόφοιτοι της μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέχρι το βαθμό Α’ πλοιάρχου – μηχανικού κάνοντας τα εκπαιδευτικά τους ταξίδια σε ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως αμειβόμενοι ως Γ’ ή Β’ πλοίαρχοι – μηχανικοί.

Η BLACK SEA UNIVERSITY εκπροσωπεί επίσημα τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας από το 2010 εξασφαλίζοντας ΑΜΕΣΗ εισαγωγή στην Ακαδημία, πλήρη και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα ναυτικών σπουδών, γραπτή εγγύηση εισαγωγής, ξενάγηση στην στους χώρους της Σχολής, εύρεση κατοικίας και πάσης φύσεως γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης, υποστήριξη του σπουδαστή από την αρχή μέχρι την και την ορκωμοσία.

Είναι αξιοσημείωτο πως οι σπουδαστές μας αποφοιτούν με απόλυτη επιτυχία, χωρίς καμία καθυστέρηση στις σπουδές τους. Η εκπαίδευση που παρέχεται είναι υψηλών προδιαγραφών, σε απόλυτη συνάρτηση με τα καθορισμένα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα. Η θεωρητική, αλλά και πρακτική κατάρτιση των υποψηφίων Ναυτικών, Πλοιάρχων – Μηχανικών κ.α. βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος μας.

Η φοίτηση γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, σε υπερσύγχρονες και πρωτοπόρες εγκαταστάσεις, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Στην ΑΕΝ-Βάρνας σπουδάζουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, κυρίως από χώρες όπως Γερμανία, Σουηδία, Αμερική, Ρωσία, Ρουμανία, Κίνα, Κύπρο, Τουρκία, Κόστα Ρίκα, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα.

 

Επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας για την εγγραφή σας ή την μεταγραφή σας (από ΑΕΝ είτε της Ελλάδος ή του εξωτερικού) ή την ολοκλήρωση των σπουδών σας σε μεταπτυχιακό η διδακτορικό επίπεδο.

 

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόφοιτοι της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας εξοπλίζονται μ ’ένα πτυχίο που βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το αντίστοιχο πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) που τους δείνει την δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές του σε επίπεδο Master & Ph.D. Την ίδια στιγμή οι ΑΕΝ-Ελλάδας ΔΕΝ αναγνωρίζονται ούτε ως Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τ.Ε.Ι.)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.